Naast los, nu ook mini cherry tros!


Vanaf begin jaren '90 tot en met 2013 heeft Kwekerij Keijzer zich gericht op het telen van de klassieke ronde, losse tomaat. Vanaf 2014 zijn we op onze lokatie Vierpolders stapsgewijs overgeschakeld op troscherrytomaten.
Elk type tomaat heeft zijn eigen toepassing. Zo is de losse tomaat uitermate geschikt voor soepen, sauzen en salades. Voor de troscherrytomaat hebben wij gekozen voor een ras met een fantastisch zoete smaak. Naast het feit dat ze heel goed als tussendoortje gegeten kunnen worden, zijn ze ook zeer geschikt als borrelhapje, garnering of als afwerking van salades.
Evenals de losse tomaten, kunnen we vaak in maart ook al de eerste cherrytomaten oogsten.

Kwaliteit

Om een kwalitatief goed product te kunnen produceren, maken wij gebruik van een kwaliteitszorgsysteem. Middels een checklist biedt dit systeem zekerheid, dat er binnen het bedrijf op een verantwoorde manier wordt omgegaan met alle stappen in het bedrijfsproces die te maken hebben met productveiligheid. Aan deze productveiligheid wordt uiteraard voedselveiligheid gekoppeld. Alle voorwaarden zijn vastgelegd in een keurmerk GlobalG.A.P. (Global Good Agricultural Practice).
GlobalGAP
Dit zijn de eisen die wereldwijd aan boeren en tuinders worden gesteld aangaande voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Een extern onafhankelijk bureau controleert jaarlijks of onze producten inderdaad aan deze hoge kwaliteits- en milieueisen voldoen. Traceerbaarheid is hierbij ook een zeer belangrijk item. Klik hier om ons huidige Certificaat te bekijken.

Naast het telen van tomaten, houdt Kwekerij Keijzer zich ook bezig met de verdere stappen in de keten, zoals het zelf sorteren en verpakken van de tomaten voor de verdere handel.

Verkoop

Ons bedrijf is aangesloten bij de GMO erkende telerscoöperatie Oxin Growers U.A.
De verkoop van onze producten vindt plaats door Oxin Growers.
Oxin Growers maakt de afspraken tussen de kopers en telers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Oxin Growers U.A. Oxin