Nieuws11-11-2022 - Keijzer Campers

Mede door de verkoop van onze kassen eind 2021, zijn we een nieuwe weg ingeslagen met de verhuur van buscampers. Wilt u meer informatie, klik dan op onderstaand logo.

Keijzercampers
16-03-2020 - Wijziging contactgegevens

Per 16 maart 2020 zijn al onze vaste telefoon- en faxnummers
komen te vervallen.
Ons kantoor is vanaf nu telefonisch bereikbaar op 06-48444300,
of stuur een email naar info@kwekerijkeijzer.nl

Tevens hebben wij per 01-01-2020 een nieuw BTW nummer gekregen.
Wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op.

september 2016 - Uitbreiding assortiment

Dit seizoen hebben we het segment troscherrytomaten uitgebreid middels de mini troscherrytomaat. Uit consumentenonderzoek, welke gehouden is in de Markthal in Rotterdam, blijkt dat deze mini troscherrytomaat sterk scoort op smaak. Men ervaart deze tomaat als sappiger en iets zoeter dan de referentie.
De verkoop van dit product geschiedt, evenals alle andere producten, via telersvereniging Van Nature. Daar wordt het tomaatje verkocht onder de naam Arezzo. De groothandel krijgt de Arezzo in luxe houten kistjes met sjerp of in een kartonnen doos.

Arezzo
De bestaande troscherrytomaat is via het groothandelskanaal al bekend onder de naam Firenze. De nieuwe naam Arezzo sluit hier qua beleving dus mooi op aan.

Firenze

01-03-2016 - Benieuwd hoe onze tomaten groeien?

Bezoek dan ons bedrijf op zaterdag 2 april 2016 tijdens Kom in de kas en neem een kijkje achter de schermen van onze kwekerij. Wij zijn open van 10 tot 16 uur en u vindt ons aan de Prinsenweg 2 in Vierpolders.

Kom
Niet alleen kunt u terecht voor informatie over onze teelt en teeltwijze, maar u kunt onze smaakvolle tomaten uiteraard ook meteen proeven en kopen. Zo kunt u thuis nog even nagenieten.
Voor de kinderen hebben we tevens een springkussen staan, dus ook zij hoeven zich niet te vervelen.
Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie.

31-03-2014 - Nieuw Globalgap certificaat

Half maart heeft SGS Nederland B.V. op beide locaties een controle uitgevoerd ivm het verlengen van het GLOBALG.A.P. certificaat. Uiteraard zijn wij trots u te kunnen mededelen dat hieruit is gebleken dat we de controlepunten en de algemene richtlijnen van GLOBALG.A.P. op een juiste manier naleven. Het nieuwe certificaat is inmiddels terug te vinden op de site, onder het kopje product.

01-01-2014 - Nieuwe telersvereniging

Wellicht heeft u het al elders op de site gelezen, maar sinds 1 januari 2014 is ons bedrijf aangesloten bij de GMO erkende telersvereniging
Nature
Telerscooperatie Van Nature u.a. is een vereniging met 101 leden.
De telers van Van Nature zijn dagelijks in de weer om een vers, gezond en smakelijk assortiment groenten te telen, zowel in kassen als in de vollegrond.

Aubergines, komkommers en paprika's, pepers en tomaten in diverse variaties vormen het grootste deel van het Van Nature assortiment, aangevuld met spruiten.
Met een areaal kasgroenten van zo'n 600 hectare en een areaal van bijna 200 hectare vollegrondsgroenten is Van Nature een belangrijke partij in de afzet van Nederlandse groenten.

02-05-2013 - Certificaat moeiteloos verlengd

Deze week hebben we het nieuwe GLOBALG.A.P. certificaat mogen ontvangen n.a.v. de jaarlijkse controle, die op 15 april j.l. heeft plaatsgevonden door SGS Nederland BV.
GlobalGAP
GLOBALG.A.P. is opgezet door de supermarkten. Zij hebben basisrichtlijnen opgesteld voor "Goede Agrarische Productie" (GAP) van verse groenten en vers fruit. De standaarden van GLOBALG.A.P. zijn in eerste instantie bedoeld om consumenten te informeren over de productie van de voedingsmiddelen bij agrarische bedrijven. De norm zorgt voor een uniformering van voorschriften betreffende de teelt van producten. Na invoering beschikt een teler over een systeem om aan te tonen dat het product op een verantwoorde manier tot stand is gekomen. Verantwoord op het gebied van voedselveiligheid, een milieuvriendelijke teelt en goede arbeidsomstandigheden voor hun medewerkers.

Wij zijn er dan ook trots op, dat zowel ons bedrijf in De Lier als in Vierpolders wederom gecertificeerd zijn!